Iznos Decijeg Dodatka Za 2014 Godinu

Iznos roditeljskog i dečijeg dodatka - roditelj srbija, Nominalni iznos roditeljskog i dečijeg dodatka usklađuje se dva puta godišnje i to: 1. aprila i 1. oktobra sa šestomesečnim indeksom potrošačkih cena u rs.. Page 5 - rif-1-2014-obavijesti - računovodstvo i financije, Obavijesti 2014. godina hrvatske i sindikati javnih službi pregovarat će svake godine. 01/2014 porezne novosti - building a better working world, 2 | ey porezne novosti 01/2014 nakon nedavnih izmjena zakona o porezu na dobit, ministarstvo financija je 31. prosinca 2013. godine u narodnim novinama 160/13.

Cenzus i pravo na dečiji dodatak - udruženje roditelj, Poštovani srećko, trebalo bi da možete da ostvarite pravo na dečiji dodatak . na ovom linku imate uslove potrebne za ostvarenje ovog prava, kao i potrebna. Ekonomija, financije i računovodstvo | blog o, Blog o vještačenju iz područja ekonomije, financija i računovodstva dnevnice se u pravilu uplaćuju na tekući račun, no ukoliko to poslodavac želi može ih. Zakon - fond pio crne gore, I. osnovne odredbe. Član 1 . penzijsko i invalidsko osiguranje u crnoj gori obuhvata: 1) obavezno penzijsko i invalidsko osiguranje na osnovu tekućeg finansiranja,.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje - cenzusi i svote, Dohodovni cenzus utvrđivanje dohodovnog cenzusa određivanje svote doplatka za djecu dohodovni cenzus i svote doplatka za djecu za 2014. dohodovni cenzus. Pokrajinski sekretarijat za rad zapoŠljavanje i, Pokrajinski sekretarijat za rad, zapoŠljavanje i ravnopravnost polova konkurs za novozapošljavanje. konkurs za dodelu subvencija za novo zapošljavanje nezaposlenih. Što je novo od 1. siječnja 2014.? | teb poslovno, Porez na dohodak ne plaća se, u skladu s čl. 10. toč. 20. zakona, na ukupni iznos primitaka koji se kao bespovratna sredstva fizičkim osobama isplaćuju, odnosno.

References: