Pink baby booties ! | siti kektus, Well. see the hand lah kan. muahaha eh2, bukan aku yang buat ok. kalau aku buat lagi comel daripada ni. hehe. booties ni si fatin gorgeous tu yang kait la. Isziey henna enterprise: contoh-contoh lakaran inai, Saya berkemahiran dalam seni lukisan, seni ukiran inai (pengalaman selama 7 tahun melukis inai untuk bakal pengantin), mengait benang, menjahit sulaman dan. Walai krusye: june 2012, Sebulan lebih bercuti balik sabah jadi sebulan lebih jugalah saya bercuti mengait baby booties, sampai ingat-ingat lupa pula cara mengait asas tapak kaki.

Pandangan depan.
1600 x 1200 · 300 kB · jpeg, Pandangan depan.

Semoga dengan ini, kawan2 boleh la mendapat idea  Selamat
1600 x 1200 · 340 kB · jpeg, Semoga dengan ini, kawan2 boleh la mendapat idea Selamat

Cara Buat Bunga Telur Gantung
1600 x 899 · 283 kB · jpeg, Cara Buat Bunga Telur Gantung

Corak ini masih belum sempat ku siapkan lagi kesibukan mengurus
1600 x 1200 · 409 kB · jpeg, Corak ini masih belum sempat ku siapkan lagi kesibukan mengurus

Corak ini masih belum sempat ku siapkan lagi kesibukan mengurus
1200 x 1600 · 226 kB · jpeg, Corak ini masih belum sempat ku siapkan lagi kesibukan mengurus

sewing n crafting
1200 x 1600 · 138 kB · jpeg, Sewing n crafting

Cara Buat Bunga Telur Gantung

Keterampilan sulam - youtube, Bahan media pembelajaran audio visual 2011 pp pnfi regional bandung bidang fasilitasi sumber daya - seksi -sarpras contact person : abdul muis. http://www.youtube.com/watch?v=jA1CnAFHKRA Hobiku crochet: sulaman riben, Saya suka mengait,menyulam,menjahit asalkan ia kraf,kreatif.jadi,blog khazanah ilham mengumpulkan hasil kerja tangan . http://raktamrittika-hobiku.blogspot.com/p/sulaman-riben.html ♥cik rose cute♥: alas benang kait, Dalam entry yg lepas cakap nak mengait benang buat alas kat ruang tamu rumah akukanada tak sesiapa perasan, start . http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/alas-benang-kait.html