Mengait Kotak Tisu

Da'knit | minat pada knitting tak? jum belajar :), Minat pada knitting tak? jum belajar :) (by nursakinah). Hobiku crochet: sarung kotak tisu., Kedua-dua sarung kotak tisu ni sebenarnya dah lama ditempah, lebih kurang masa saya sibuk dengan sukma tempoh hari. dan baru semalam dipos. masa saya edit page ni. Hobiku crochet: sulaman riben, Saya suka mengait,menyulam,menjahit dan banyak lagi asalkan ia kraf,kreatif.jadi,blog ini adalah khazanah ilham untuk saya mengumpulkan hasil kerja tangan saya.

♥cik rose cute♥: alas benang kait, Dalam entry yg lepas aku ada cakap aku nak mengait benang untuk buat alas kat ruang tamu rumah akukanada tak sesiapa perasan,aku belum start lagi. dinah's crochet : ruffle tissue box cover, Seorang rakan bertanya, bagaimana caranya mengait pattern 'ruffle' dalam tissue box cover ini, tapi sebenarnya saya tidak mempunyai patternnya.. ~ my craft garden ~, Siapa suka kait granny square? angkat tangan!! heheh.kalau orang yang suka mengait mesti tahu apa dia granny square niitu bahasa omputihnyakalau istilah.

~fiszah_pjo~: promosi: sticker /label yang murah!!!!, As-salam update 29.08.2013 untuk koleksi terkini sticker saya,sila jengah blog sticker kami ya.disitu lebih variasi warna sticker dan saiz. Satu juta idea, Blog satu juta idea bisnes usahawan berjaya "krocet adalah kaedah menghasilkan fabrik menggunakan benang dengan cara mengait.. ♥cik rose cute♥: bestlah pakai pelembab malam safi, Yang sebelah kiri untuk bawah mata,yang tengah pelembab malam,yang kanan pencuci muka.kira murah jugak time offer..

References: