Mengait Kotak Tisu

Da'knit | minat pada knitting tak? jum belajar :), Minat pada knitting tak? jum belajar :) (by nursakinah). Hobiku crochet: sarung kotak tisu., Dah lama saya buat yang ni.tapi,penyakit malas datang. malas nak masukkan gambar di sini. sarung kotak tisu ni ada sejarah tersendiri.saya kait masa perlawanan akhir. Sewing n crafting: asas mengait, Ni citer saya plak,pertama sekali saya belajar mengait ialah buat taliair.masa tu tak de belajar kait bunga tapi terus buat alas meja berdasarkan paten.

Hobiku crochet: sulaman riben, Saya suka mengait,menyulam,menjahit dan banyak lagi asalkan ia kraf,kreatif.jadi,blog ini adalah khazanah ilham untuk saya mengumpulkan hasil kerja tangan saya. ♥cik rose cute♥: alas benang kait, Dalam entry yg lepas aku ada cakap aku nak mengait benang untuk buat alas kat ruang tamu rumah akukanada tak sesiapa perasan,aku belum start lagi. dinah's crochet : ruffle tissue box cover, Seorang rakan bertanya, bagaimana caranya mengait pattern 'ruffle' dalam tissue box cover ini, tapi sebenarnya saya tidak mempunyai patternnya..

~ my craft garden ~, Siapa suka kait granny square? angkat tangan!! heheh.kalau orang yang suka mengait mesti tahu apa dia granny square niitu bahasa omputihnyakalau istilah. Panduan untuk kediaman idaman: tips membeli belah barangan, Sekejap lagi saya bakal pergi membeli belah untuk barangan dapur untuk minggu ini. kebiasannya suami akan menemani namun jika suami sibuk (maklumlah saya. ~fiszah_pjo~: promosi: sticker /label yang murah!!!!, As-salam update 29.08.2013 untuk koleksi terkini sticker saya,sila jengah blog sticker kami ya.disitu lebih variasi warna sticker dan saiz.

References: