My world, Yang bercerita pasal agama pun ada. tapi bila perihal agama dikaitkan dinegara kita selalunya ada kait mengait dengan politikorang ni pijak gambar, tawar duit utk. Craftzone malaysia - malaysian crafter blogs, Disclaimer: we reserves the right to remove any content or unrelated blog without prior notice. use this site at your own risk and we shall not be responsible or. Mak ngah pora: september 2011, Salam kali ni aku nak cerita pasal satu makanan yang boleh aku katakan dah dekat2 nak pupus. dah betul2 pupus kot. kalau tak silap dalam 2 hari lepas.

Dalam fikiran si LABU
448 x 265 · 38 kB · jpeg, Dalam fikiran si LABU

Halaman Seni SayMeQ
604 x 604 · 95 kB · jpeg, Halaman Seni SayMeQ

Posted by lia at 7:32 PM 3comments
641 x 800 · 390 kB · jpeg, Posted by lia at 7:32 PM 3comments

ni pulak sarung kotak tisu,tengok sini pulak
1600 x 1200 · 385 kB · jpeg, Ni pulak sarung kotak tisu,tengok sini pulak

Teruskan mengait double crochet di setiap petak. 1 petak = 4
400 x 300 · 23 kB · jpeg, Teruskan mengait double crochet di setiap petak. 1 petak = 4

Kait double crochet, tarik memanjang atau sama panjang dengan rantai
400 x 300 · 24 kB · jpeg, Kait double crochet, tarik memanjang atau sama panjang dengan rantai

Posted by lia at 7:32 PM 3comments

Crochet : handphone pouch pattern ( diagram ) | siti kektus, Cantik comel ? baik mengaku. :p tapi sayaannggg (nyanyi sikit), handphone pouch ni bukan kait. pinjam gambar kak sue. dah cuba. http://sitikektus.blogspot.com/2012/07/crochet-handphone-pouch-pattern-diagram.html ~ craft garden ~, Hari ni nak sembang2 sikit pasal susun atur.susun atur tu ye? haaasusun atur tu macam kita nak simpan barang2 tak kiralah sebesar2 alam. http://mamaleesyas.blogspot.com/ Mak ngah pora: ketupat palasmalay, Cara- nak membalut beras pulut gunakan daun palas, silalah lihat video atas. replay pun tak . kawan cakap gunakan. http://makngahpora.blogspot.com/2011/09/how-to-make-ketupat-palasmalay_15.html
'Need For Speed' Movie Racing To 2014 Release by FilmCut Official