Walai krusye: june 2012, Sebulan lebih bercuti balik sabah jadi sebulan lebih jugalah saya bercuti mengait baby booties, sampai ingat-ingat lupa pula cara mengait asas tapak kaki. Koleksi crochet baby booties | siti kektus, Assalamualaikum. ;) dua, tiga bulan lepas diri ni eksaited giler nak belajar mengait jarum satu (crochet). buat baby booties pon comot2 lagi. alhadulillah. Afa cellmaxx | lynn munirand , Blog yang merakamkan journal pribadi, kisah kehidupan, cerita lucu, info terkini, resepi yang paling diminati, petua kecantikan, idea perniagaan dan kisah anak-anak.

Halaman Seni SayMeQ
604 x 604 · 95 kB · jpeg, Halaman Seni SayMeQ

Dalam fikiran si LABU
448 x 265 · 38 kB · jpeg, Dalam fikiran si LABU

Posted by lia at 7:32 PM 3comments
641 x 800 · 390 kB · jpeg, Posted by lia at 7:32 PM 3comments

Teruskan mengait double crochet di setiap petak. 1 petak = 4
400 x 300 · 23 kB · jpeg, Teruskan mengait double crochet di setiap petak. 1 petak = 4

ni pulak sarung kotak tisu,tengok sini pulak
1600 x 1200 · 385 kB · jpeg, Ni pulak sarung kotak tisu,tengok sini pulak

Kait double crochet, tarik memanjang atau sama panjang dengan rantai
400 x 300 · 24 kB · jpeg, Kait double crochet, tarik memanjang atau sama panjang dengan rantai

Posted by lia at 7:32 PM 3comments

♥cik rose cute♥: alas benang kait, Dalam entry yg lepas cakap nak mengait benang buat alas kat ruang tamu rumah akukanada tak sesiapa perasan, start . http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/alas-benang-kait.html dinah' crochet : ruffle tissue box cover, Tapak kotak : ukur tapak kotak tisu ( lebar panjang ) kait sejumlah rantai mengikut ukuran . kait 1 dc setiap rantai.. http://blogamomcrochet.blogspot.com/2011/05/tissue-box-cover.html Tas pesta nadine-collection. - youtube, Aneka home tas pesta sulam pita batu manik-2, lebih jelas lihat http://nadine-collection. ===== selamat datang nadine collection. http://www.youtube.com/watch?v=AFw7q_ozaH8